MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR


 

Türkiye Kupasında 5. Eleme Turunda Beşiktaş’ın rakibi olan Tarsus İdman Yurdu, tur atlamak istiyor.

ALİ ŞANLI

Türkiye Kupasında 5. Eleme Turunda Beşiktaş'ın rakibi olan TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Tarsus İdman Yurdu tüm hazırlıklarını yaparak maç saatini bekliyor. Ligde kötü bir grafik çizse de Ziraat Türkiye Kupasında ise rakiplerini bir bir eleyen Sarı Lacivertli ekip Perşembe günü oynayacağı maça çok önem veriyor. Kendi tesislerinde yaptığı günde tek idmanla hazırlıklarını tamamlayarak hava yolu ile İstanbul’a gitti.

İstanbul’da kaldığı otelde maç saatini bekleyen Tarsus İdman Yurdu daha önce 3’ncü Turda İçel İdman Yurdu’nu, 4’ncü turda ise İstanbulspor’u elemişti. Beşiktaş Tarsus İdman Yurdu maçı Perşembe günü saat 21.00’da oynanacak. Karşılaşma yayıncı kuruluş tarafından canlı yayınlanacak.

 

TARAFTARDAN BAŞKANA ZİYARET
Öte yandan Tarsus İdman Yurdu taraftarları TİY Başkanı Serhat Servet Dövenci’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Koronavirüs tedavisi gören ve iyileşerek hayata dönen Dövenci, Beşiktaş maçı öncesi yapılan ziyaret için teşekkür ederek, desteklerinin sürmesini istedi. Taraftarlar da yönetime ve takıma başarı dileklerini ilettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA