BİR VARLAR BİR YOKLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR VARLAR BİR YOKLAR


 

Mersin’in profesyonel ligde oynayan ekipleri istedikleri sonuçları almakta zorlanmıyorlar.

ALİ ŞANLI

Mersin’in profesyonel Liglerde oynayan ekipleri 2’nci Lig’de Tarsus İdman Yurdu, 3’ncü ligde oynayan İçel İdman Yurdu, salon sporlarında 1’nci ligde mücadele eden Kadın Basketbol, 2’nci Lig Erkeler Basketbol, 2’nci lig Voleybol’da Kadınlar Mersin Büyükşehir Belediyespor, Aynı ligde oynayan Yenişehir Belediyespor ve Tarsus Belediyespor bu hafta sergiledikleri performanslarla haftaya damga vurdular.

LİGDE YOK KUPADA VAR

2’nci Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu bu hafta maça çıkamadı. Rakibin testlerinin pozitif çıkması nedeni ile maçları ileri bir tarihe ertelendi. Ligde istediği futbolu sergileyemeyen ancak Ziraat Türkiye Kupasında tam  tersine başarılı maçlar çıkaran Sarı Lacivertli ekip Perşembe günü saat 21.00’da Beşiktaş’a konuk olacak. 

LİDERLİĞİ KORUYAMADI

3’ncü Lig 3’ncü gurupta Mücadele eden İçel İdman Yurdu oynadığı ligde neredeyse her hafta lider değişiyor. Geçen hafta Karşıyaka deplasmanın dan puansız dönen Kırmızı Lacivertli ekip 3 puanın yanı sıra liderliği de kaybetmişti. Bu hafta sonu evinde sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Batman Petrolspor’u konuk edecek. İçel İdman Yurdu için bu maç belki de kader maçı olacak. Pazar günü saat 13.00’da oynanacak maçta İçel İdman Yurdu’nun tek hedefi galibiyet olacak.

ÇUKUROVA İYİ YOLDA

Kadınlar Basketbol Süper Liginde oynayan Çukurova Basketbol yoluna dolu dizgin gidiyor. Basketbolda en başarılı ekip olan Çukurova güçlü kadrosu ile çok büyük seri yakalamıştı. Güçlü rakiplerini tek tek yenen Mersin temsilcisi devre arası doğru hamleler ile şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olabilir.

GALİBİYET İLE TANIŞAMADILAR

Mersin ekipleri içinde lige en kötü başlangıç yapan,ligde henüz galibiyeti olamayan 1’nci Lig Kadınlar liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor oynadığı 2 maçta da farklı mağlup olarak sahadan ayrıldı.Genç oyuncularla mücadele eden Mersin temsilcisi kısa süre içinde toparlanmaz ise lige veda etmesi kaçınılmaz olacak. Mersin Büyükşehir Belediyespor hafta sonu Antalya deplasmanına gidecek.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

2’nci Lig Erkeler Basketbol liginde ilk hafta rakibi Etimesgut Belediyespor’un tersleri pozitif çıktğı için ilk haftayı maç oynamadan geçirmişti. Ligde ki ikinci maçında İstanbul deplasmanında galibiyetle dönmesi teknik ekibi ve yönetimini mutlu etti.  Mersin Büyükşehir Belediyespor’un hedefi şampiyonluk. Bunu ilk deplasmanın da göstermesi takımın havaya girmesini sağlayabilir. Mersin Büyükşehir hafta sonu evinde 19 Aralık’ta saat 16.00’da  Lokman Hekim Üniversitesi Anadolu Panterleri ile karşılaşacak.

6’da 6 yaptılar

2’nci Lig Kadınlar Voleybol liginde şuana kadar oynadığı 7 karşılaşmanın 6’sını kazanarak ligi domine eden Mersin Büyükşehir Belediyespor zorlu Antakya deplasmanından da puanla dönünce ciddi ciddi şampiyonluk hesapları yapmaya başladı. Son 6 maçı kazanan Mersin ekibinin bu serisi devam etmesi halinde şampiyonluğun en güçlü adayı olması kaçınılmaz. Mersin Büyükşehir Belediyespor bu hafta Anka Gençlik ile oynayacak. Karşılaşma 20 Aralık’ta Toroslar 1000 kişilk spor salonunda saat 13.00’da başlayacak.

DERBİYİ KAZANDI

2’nci Lig Voleybol liginde oynayan bir başka Mersin temsilcisi olan Yenişehir Belediyespor derbi maçı olan Yenişehir Belediyespor Tarsus Belediyespor maçı kazanarak üst sıralara demir atmıştı. Voleybol’da ki puan sistemine göre şampiyonluk şansı bulunan Yenişehir bu hafta da galip gelmek istiyor.  Ereğli deplasmanın da Günseven Şalgam Ereğli Bil Koleji Sümerspor ile karşılaşacak olan Mersin Yenişehir Belediyesi M. İHT  maça tam kadro gidiyor. Karşılaşma Pazar günü saat 17.00’da oynanacak.

HEDEFSİZ KALDI

2’nci Lig Voleybol liginde ki son Mersin temsilcisi Tarsus Belediyespor derbi maçını da kaybedince ligde hedefsiz kaldı. Oynadığı 7 maçta 3 galibiyet karşın 4 mağlubiyet alarak zirveden kopan Tarsus Belediyespor küme düşmemek için oynayacak. 20 Aralık’ta Tarsus’ta saat 14.00’da Antakya Belediyespor ile oynayacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA