BİR DOKTOR VE BİR ECZANE TEKNİSYENİ VİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİRDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR DOKTOR VE BİR ECZANE TEKNİSYENİ VİRÜSTEN YAŞAMINI YİTİRDİ!


 

Mersin’de son 3 günde doktor Nezih Aydoğan ve eczane teknisyeni Ramazan Öz, covid 19 nedeniyle yaşamını yitirirken salgının ortaya çıktığından buyana yaşamını yitiren sağlık emekçisi sayısı 5’e yükseldi!

HEDİYE EROĞLU

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını başta sağlık emekçilerini hedef almaya devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Mersin’de sağlık emekçileri covid 19 nedeniyle yaşamını yitiriyor.

Son olarak Cuma günü Tarsus Devlet Hastanesi’nde görev yapan eczane teknisyeni Ramazan Öz, yaşamını yitirdi. Vefatı ile yakınlarını üzüntüye boğan Öz, hekimlerin yaşadığı tehlikeli durumu bir kez daha gözler önüne serdi!

 

15 GÜN ÖNCE HASTA BAKIYORDU!

Dün ise Mersin’de Turgut Türkalp Aile Sağlığı Merkezi’nde (ASM) aile hekimi olarak görev yapan Dr. Nezih Aydoğan, Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.

Oysa daha 15 gün öncesine kadar ASM’de hasta bakan Aydoğan, rahatsızlanması ile bir hafta kadar serviste yattı. Ancak durumunun iyiye gitmemesi üzerine bir hafta önce yoğun bakıma alınan Nezih Aydoğan, dün gece 01:00 sularında tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetti. 58 yaşındaki, 34 yıllık hekim dün Kuyuluk Mezarlığı’nda defnedildi.

 

“EMEKLİ OLMAK İSTİYORDU”

Mersin Tabip Odası Başkanı Mehmet Antmen, gazetemize yaptığı açıklamada, yaşanan ölümlerin sağlık çalışanlarının yaşadığı tehlikeyi bir kez daha göz önüne getirdiğini söyledi. Meslektaşlarının kaybının camiada derin üzüntü yarattığını belirterek ailelerine sabır ve başsağlığı dilen Antmen, doktor Aydoğan’ın iki ay önce emekli olmak istediğin ancak kendisinden önce iki doktorun emekli olması nedeniyle bu talebinin ertelenmesinin istendiğini savundu.

“Bu durum ASM’lerdeki durumu gözler önüne seriyor” diyen Mehmet Antmen, “İnsanlar, doktorlar emekli olmak istiyor ki bu yaşananlar ile ne kadar haklı oldukları artık daha iyi anlaşılıyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA