BEZENDİĞİ ÇİÇEKLERLE MERSİN HEP GÜZELSİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BEZENDİĞİ ÇİÇEKLERLE MERSİN HEP GÜZELSİN!


 

Büyükşehir Belediyesi ile Mersin’in yüzü kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Havanın soğumaya başlamasıyla birlikte mevsime dayanıklı yüzlerce çiçeği ve çalı grubunu toprakla buluşturmaya devam eden Büyükşehir ekipleri, kentin yeşiline yeşil, güzelliğine güzellik katıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmalar kapsamında kış mevsiminde dikilmesi planlanan 800 bin adet çiçeğin 430 bin 732’si toprakla buluştu.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kent kış aylarında da çiçek açmaya devam ediyor. Havanın soğumasıyla kış mevsimine dayanıklı binlerce çiçeği toprakla buluşturmaya başlayan Büyükşehir, kentin güzelliğine güzellik katıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin elinin değdiği yerler çiçekleniyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında dikilmesi planlanan 800 bin adet çiçeğin 430 bin 732’si toprakla buluşturuldu. Dikimi gerçekleştirilen mevsimlik bitki, çiçek, ağaç ve çalı grubu ile Mersin kış mevsiminde de renkleriyle göz dolduruyor.

 

ALIYLA MORUYLA ÇİÇEK GİBİ BİR MERSİN!

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı dikim ve bakım ekibi tarafından kent genelinde sürdürülen çalışmalar ile merkez ve ilçelerde kavşaklar, refüjler, parklar, bahçeler, mesire alanları ana arterler, rekreasyon alanları ile yan bantlar çeşitli çiçeklerle donatılmaya başlandı. Çiçekler kentin rengarenk tonlara sahip olmasını sağlarken, dikilen ağaçlar ve çalılar yeşiline yeşil katıyor. Ekipler,  13 ilçede uygun çiçeklerin dikimine devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA