VAHAP SEÇER MECLİSİ İKNA EDEMEDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAHAP SEÇER MECLİSİ İKNA EDEMEDİ!


 

Başkan Vahap Seçer, MHP’li sendika olarak tanımladığı Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’na belediyenin üyeliğini iptalini isteyerek, “Benim danışmanlığım harika. Benim çok uzman bir kadrom var, istemiyorum” dedi. Ancak teklif Meclis çoğunluğunun Cumhur İttifakı’nda olması nedeniyle kabul görmedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aralık ayı Meclis Toplantısının ikinci birleşiminde Başkan Vahap Seçer, belediyenin MHP’li sendika olarak tanımladığı Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) üyeliğinden ayrılma isteğini 1,5 yıl sonra yeniden gündeme getirdi.

MHP’lilerin tepki gösterdiği üyelik iptali ile ilgili CHP’liler sert muhalefet yapsa da Meclis çoğunluğunun Cumhur İttifakı’nda olması nedeniyle iptal işlemi reddedildi.

Başkan Seçer duruma tepki göstererek, AK Partili Büyükşehir belediyelerinin sendika üyeliği olmadığına dikkat çekti. Seçer, “Bana bir tane AK Partili Büyükşehir bu sendikaya üye mi? Ak Partili arkadaşlarıma soruyorum. Bana bu tavsiyede bulunacaksanız, buradan çıkar çıkmaz onları da arayıp bu tavsiyeyi yapmanız lazım. ‘Çok deneyimli bir sendika, buraya üye olun’ demeniz lazım. Sözün bittiği yerdeyiz. Daha neyi tartışıyoruz? Ben mecburum bu sendikaya üye olacağım, bu olacak bir şey değil. Benim şirketim güzel, benim danışmanlığım harika. Benim çok uzman bir kadrom var, istemiyorum zorla mı? bu elbise bana yakışmıyor, istemiyorum. Elbise alacak param yok, eski elbise ile idare edeceğim, ne yapayım? Bunu zorlamanın bir mantığı yok” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA