GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR


 

Mersin ekipleri bugün ligd önemli karşılaşmalara çıkacak. Türkiye Erkekler Basketbol 2’nci Liginde mücadele eden Mersin BB. GSK Ligdeki ilk maçı Koranaya takılmıştı. Ligdeki ilk rakibi Etimesgut Belediyespor’da oynayan bazı oyuncuların testleri pozitif çıktığı için maç ileri bir tarihe ertelenmişti. Mersin BB. GSK ligin ikinci haftasında İstanbul deplasmanına gidiyor. İstanbul’da İstanbul BBSK takımıyla 12 Aralık’ta karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kadınlar Liginde mücadele eden Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi ise  GSK sezona kötü bir giriş yaparak Bursa temsilcine farklı kaybetmişti. Bu maçı telafi etmek isteyen Merin ekibi İstanbul’da İstanbul Üniversitesi ile puan maçına çıkacak.Karşılaşma 12 Aralık’ta İstanbul’da oynanacak.

2’nci Lig Hentbol Kadınlar Liginde oynayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımı şuana kadar oynadığı 6 maçın 5’ni kazanarak büyük çıkış yaparak dikkatleri çekmişti. Hafta sonu Antakya deplasmanın da Antakya Belediyespor ile zirveyi yakından ilgilendiren maça çıkacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Hentbol takımının hedefi seriyi devam ettirmek. Bu karşılaşma 12 Aralık’ta Antakya’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA