ADALET ARAYIŞI RAPOR BEKLİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ADALET ARAYIŞI RAPOR BEKLİYOR!


 

Boşandığı Özkan Yarbi ile barışmak istemediği için pompalı tüfekle bacağından vurulan Hatun Koç’un adalet arayışı, İstanbul Adli Tıp’tan alınacak rapora göre son bulacak.

AYŞENUR ÖNAL

 

Mersin’de 27 Mayıs günü, fail Özkan Yarbi, velayeti annesinde olan kızına bayramlık alma bahanesiyle boşandığı eşi Hatun Koç ve kızıyla buluşmak istemişti. Yeniden barışmak istediğini söyleyen Özkan Yarbi olumsuz yanıt alınca da yıllardır sistematik şiddet uyguladığı Hatun Koç’u bacağından pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Hakkında 20 farklı suç dosyası olmasına rağmen, fail ilk defa bu davada tutuklanmıştı. Tutukluk hali devam eden fail, Hatun Koç’u öldürmekle tehdit etmeye devam etti, fakat buna rağmen dava ilk olarak kasten yaralamadan açıldı. Dün 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada pompalı tüfekle bacağından yaralanan Hatun Koç’un İstanbul Adli Tıp’tan rapor alması istendiği için ileri bir tarihe ertelendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA