VALİ SU, YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ


 

Vali Ali İhsan Su, alkol ve uyuşturucu bağımlıları ile yakınlarına ücretsiz psiko-sosyal ve iyileştirme desteği veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Mersin Şubesini ziyaret etti.

Haber Merkezi

Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesinde bulunan YEDAM’ı ziyaretinde Yeşilay Mersin Şube Başkanı Nezir Şendur ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Su, Toroslar Kaymakamı ve Akdeniz Kaymakam Vekili Ahmet Hikmet Şahin’in de eşlik ettiği ziyarette, merkezde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Bağımlılığın sadece bağımlı bireyi değil, ailesini ve çevresini de derinden etkileyen bir olay olduğunu kaydeden Vali Ali İhsan Su, YEDAM gibi merkezlerin, bağımlı bireylerin hayatını doldurup, hayattan ümitlerini kesmeyeceği yerler olduğunu belirtti. Bağımlılıkla mücadelede yapılan çalışmaların çok kıymetli olduğunu ifade eden Vali Su, bu mücadele kapsamında herkese düşen farklı yönler olduğunu kaydetti.

Merkezi inceledikten sonra emeği geçenleri tebrik ettiğini ifade eden Vali Su, merkez çalışanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

Alkol ve madde bağımlıları ile yakınlarının psikolojik destek alabilecekleri Yeşilay Danışma Merkezinin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yeşilay Şube Başkanı Şendur; “Merkezimizde Psikologlar bu alanda özel eğitimler alan Sosyal Hizmet Uzmanı, Halkla İlişkiler Uzmanı, bağımlılar ve ailelerine tüm bağımlılıklarla ilgili ücretsiz hizmet vermektedir.” dedi.

YEDAM,  alkol, madde ve uyuşturucu ile ilgili sorunlar yaşayan kişilere ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları için yardımcı oluyor. Aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA