HEDEF PLAY-OFF! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEF PLAY-OFF!


 

Yönetim krizi yaşamasına rağmen ligde yoluna devam etme mücadelesi veren Tarsus İdman Yurdu’nda hedef play-off!

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı gurupta oynayan Tarsus İdman Yurdu hafta içi Turgutluspor’u yenerek pal-off şansını sürdürdü.  Şampiyonluk yarışının bir hayli gerisinde kalan Sarı Lacivertli ekip bir süt lige çıkabilmek için tek şansı play-off lar kaldı. İlk yarıda son 6 haftaya girilirken Tarsus temsilcisinin 18 puanı bulunuyor. Ligin sonunda ilk 6 içine giren ekiplerinin play-off oynadığı ligde Tarsus İdman Yurdu için her hafta final havasında geçecek.

9 Aralıkta Etimesgut Belediyespor ile deplasman da karşı karşıya gelecek olan Tarsus 4 gün sonra evinde Kastamonuspor’u ağırlayacak. 23 Aralıkta ise Karatay Termal 1922 Konyaspor’a konuk olacak. Ligin bitimine 3 hafta kala şuan lider olan Eyüpspor ve Sivas Belediyespor ile evinde oynayıp Kırklarelispor ile deplasmanda ilk yarının son maçına çıkacak.

Tüm enerjisini play-off’a verecek olan Tarsus İdman Yurdu Ziraat Türkiye Kupasında ise bir bakıma prestij maçına çıkacak. Süper Ligin güçlü takımlarından Beşiktaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Sarı Lacivertli ekip bu maçta galibiyetten çok taraftarını mutlu edecek , sergileyeceği futbol ile taraftarını umutlandıracak futbol ortaya koymak isteyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA