FARKLI KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FARKLI KAZANDI


 

Yönetim krizi yaşayan Tarsus İdman Yurdu sahalarda fırtına gibi esiyor! Evinde Turgutluspor ile karşılaşan TİY sahadan 4-0’lık skorla ayrıldı

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grubun 13. haftasında sahasında lig ikincisi Turgutluspor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu, oynadığı güzel futbolu skora da yansıtarak 4-0 galip geldi. Son haftalarda yakaladığı çıkışı Turgutlu maçında da sürdüren Tarsus puanını 18’e yükseltti. Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olan Sarı Lacivertli ekip en azından play-off şansını sürdürmek için çıktığı maçı farklı kazanarak play-off yarışında bende varım dedi.

 

MAÇIN ÖYKÜSÜ

Şehir Stadı’na bahar havasında oynanan maça her iki takımda kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümün ardından her takımda rakip kalede etkili pozisyonlar geliştirmeye başladı.

Oyunun ilk tehlikeli anı 18. dakikada yaşandı. Turgutluspor atağında Tarsus kalecisi Barış’la karşı karşıya kalan Mutlu Aksu Doğan’ın vuruşu yan direğe çarparak kendisine döndü. Mutlu’nun ikinci vuruşu ise kaleci Barış’ta kaldı.

20. dakika içinde Tarsus hücum yönüne göre sol taç çizgisine yakın noktada serbest vuruş kazandı. Bu dakikada Ferhat’ın ceza sahasına ortasında arka direkte topla buluşan Abdussamed Karnuçu, plase vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Skor avantajını ele geçiren Tarsus, daha rahat top yapmaya başladı. 31. dakikada gelişen Tarsus atağında Turgutlu kale önüne yapılan ortada iyi yükselen ve topa kafa vuran Alperen Pak, topu filelere bırakarak, skoru 2-0 yaptı. İlk yarı Tarsus İdman Yurdu’nun 2-0’lık üstünlüğü ile kapandı.

Mücadelenin ikinci yarısında da Tarsus fırtınası esmeye devam etti. Sezonun en arzulu oyununu sergileyen Tarsus, 51. dakikada farkı üçe çıkarttı. Ferhat Duman’ın sağ kanattan Turgutlu kale önüne gönderdiği topla buluşan Alperen Pak, kendisinin iki, takımının üçüncü golünü Turgutlu ağlarına bıraktı… 3-0. Turgutluspor 70. dakikada Mithat Yaşar’la gole yaklaştı.

78. dakikada Tarsus penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan ve gole çeviren Samet Eker, durumu 4-0 yaptı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca, mücadele Tarsus’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA