İTFAİYE, 1 KM UZAKTAKİ YANGINA GEÇ Mİ KALDI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İTFAİYE, 1 KM UZAKTAKİ YANGINA GEÇ Mİ KALDI?


 

Mersin Büyükşehir İtfaiyesi’nin 1 kilometre ötede şehrin ortasında konutların hemen dibinde çıkan yangına 30 dakika geç kaldığı iddia edildi.

AYŞENUR ÖNAL

 

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Yeni Mahalle’sinde önceki gün saat 15:00 sıralarında konut alanlarının yanı başındaki metruk alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine 30 dakika geç geldi.

Yeni Mahalle’de yerleşim yerlerinin ortasında ve bir vatandaşın yaşadığı evin dibinde yer alan bir barakada yangın meydana geldi. Tahtadan yapılmış olan baraka dakikalar içerisinde alev aldı. Olayın hemen ardından Mersin Büyükşehir İtfaiyesi’ni arayan yurttaşlar, itfaiyenin olay yerine yaklaşık 1 kilometre mesafede olmasına rağmen 30 dakika geç kaldığını iddia etti.

Ayrıca evinin dibinde gerçekleşen yangında klima motorunun yandığını söyleyen vatandaş, yangının neden çıktığını bilmediklerini fakat elektrik direğinin de eriyerek eğildiğini söyledi. 3 evin aynı direkten elektrik kullandığını söyleyen yurttaş, kış ayında elektriksiz kaldıkları için acilen çözüm bulunmasını talep etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA