VAKALARDA TARSUS, MERSİN’İ GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAKALARDA TARSUS, MERSİN’İ GEÇTİ


 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, korona virüs vakalarında Tarsus’un Mersin’i geçtiğini belirterek, “Bunların bir an önce en düşük rakamlara inmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hastanedeki zemin kat bile pandemi hastanesi olarak görev almaya başladı” dedi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısı öncesinde, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin yıldönümü dolayısıyla kadın meclis üyelerinin oturdukları masalara çiçek ve kitap bırakıldı.

Covid-19 virüsünün yayılmasını önlemek için tüm kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Bozdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Zaten bizim kitabımızda hiçbir zaman kuralların yerini keyfilik almadı. Kurumların yerini de şahıslar almadı. Bütün Tarsus’ta ki kurumlarla işbirliği halinde çalışıyoruz. Araçlarımızın çoğunu zaten İlçe Sağlık Müdürlüğüne filyasyon çalışması için seferber ettik. Sadece araçlarımızı vermedik. Personellerimizi de verdik. Şu an yaklaşık belediyeden 25 çalışanımız dışarda çalışıyor. Sokaklar, çarşılar, pasajlar, meslek odaları tek tek dezenfekte ediliyor. KPSS’nin yapıldığı bütün okullarda dezenfekte edildi. 20 bine yakın hijyen seti ve erzak dağıtımı yine bu Kasım ayında gerçekleşti. Biz durmuyoruz erzak konusunda da hijyen setinde de çünkü şu anki vaka sayılarını aldığımda Tarsus’un rakamı Mersin’i geçti arkadaşlar. Bunların tabi bir an önce en düşük rakamlara inmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hastanedeki zemin kat bile Pandemi Hastanesi olarak görev almaya başladı. Günlük alınan rakamlar hiç hoş rakamlar değil. Sevindirici olan tek bir şey var. Tarsus’taki vakalarda virüs yükünün yoğunluğunun biraz daha düşük olması ama virüs yoğunluğu yükü fazla olan insanlarımızı da maalesef yoğun bakıma kadar yatırmak zorunda kalıyoruz.” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA