“VİRÜSTE, ÇEMBER DİYE BİR ŞEY KALMADI!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“VİRÜSTE, ÇEMBER DİYE BİR ŞEY KALMADI!”


 

Akdeniz Belediyesi’nde, CHP’li Serhat Servet Dövenci’den sonra AKP’li Celal Kurt ve Aysel Mavioğlu Öner’in de testleri pozitif çıktı! Başkan Gültak, “Çember diye bir şey kalmadı artık, her an her şekilde karşımıza çıkabilir” diyerek herkesi dikkatli olmaya çağırdı!

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi.

Artan covid vakaları sonucu CHP’li Meclis Üyesi Serhat Servet Dövenci, AKP’li Celal Kurt ve son olarak Aysel Mavioğlu Öner testleri pozitif çıktığı için meclise katılamadılar.

 

“ÇEMBER DİYE BİR ŞEY KALMADI ARTIK, HER AN HER ŞEKİLDE KARŞIMIZA ÇIKABİLİR”

Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak, covid ile ilgili uyarılarda bulunarak, “İçimizde covid olan arkadaşlarımız var. Tüm arkadaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Bu hastalık gün geçtikçe yayılıyor o yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyoruz, belediye olarak tedbirlerimizi daha da arttırdık. Artık Cumartesi-Pazar sokağa çıkma yasakları ve belli tedbirler geldi. Artık herkesin çok daha dikkatli olması gerekiyor. Çember daraldı diyoruz ama çember diye bir şey kalmadı artık, her an her şekilde karşımıza çıkabilir. Bizler belediye başkanı, sizler meclis üyesi olarak şehrin önde gelen insanlarıyız. Dolayısıyla her yerde farkındalık yaratmamız, insanlara anlatmamız gerekiyor; bu işin şakası yok!

 

“BELEDİYELERDE ÇOK VAKA VAR”

Artık hastalık 30-50 yaş arasında çok iyi tutuyor ve o yaş gruplarında da ölüm olabiliyor. Bununla top yekun toplum olarak mücadele etmemiz, bunu her yerde anlatmamız gerekiyor. Covid olan değerli kardeşlerime Allah’tan acil şifalar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi’nde de diğer belediyelerde de şuan ciddi Covid vakaları var; meclis üyeleri, başkan yardımlarına kadar. Bu iş artık böyle. Herkesin dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

 

KADINA ŞİDDETE KARŞI TURUNCU MASKE

Ayrıca Akdeniz Belediye Başkan M. Mustafa Gültak öncülüğünde tüm meclis üyeleri kadına şiddete karşı turuncu maske takarak farkındalık yarattı.

Başkan Gültak, “Akdeniz Belediyesi sizlerin sayesinde hep böyle farkındalık işleri yapar, aylar önce Lösemi Haftası’nda maske takıp gündeme gelmiştik. Bugün de turuncu maskeleri taktık çünkü kadına kalkan el kırılsın değil kafa da kırılsın. El kırılsın düzelir, kafayı kıracaksın ki bir daha o hareketi yapmasın. Çünkü kadın kutsaldır. Tüm dinlerde de kutsaldır. Yuvadır, annedir, doğuran, üretendir. Teşekkür ediyorum herkes takmış, turuncu maskeler ile farkındalık yarattık. Akdeniz’in böyle bir özelliği var. Tüm insanları ile insan sevgisiyle dolu. Bununla ilgili belediyemizde arkadaşlarımız çalışmalarda yaptı. Her zaman için kadınlarımızın yanındayız, onlara kalkan eller kırılsın, Bununda yine eğitimle alakası var. Ailede ve okulda başlıyor. Umarım kanunlarla birlikte kadınlara yapılan eziyetler ve zulümler azalır hatta hiç kalmaz diyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA