“BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ"


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı'nın, Mersin'in Koronavirüs vakalarının 2 haftada yüzde 100 artış gösterdiği 5 il arasına girdiğini açıklaması üzerine hemşehrilerine 'tedbir' çağrısı yaptı.

Virüsle mücadelenin sona ermediğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, esnaf ve vatandaşlardan maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılmasını istedi.

İlçedeki esnafları ziyaret ederek, taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, kısıtlama ve tedbirlerin toplum sağlığını korumak adına önemli olduğunun altını çizdi ve bu süreçten en çok etkilenen kesim olan esnafın yanında olduklarını kaydetti.

Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar da dileyen Başkan Yılmaz; "Esnafımız, ekonomimizin bel kemiği. Toroslar Belediyesi olarak esnafımızın daima yanındayız. Pandemi süresince ilçe genelinde yaptığımız hijyen ve dezenfekte çalışmalarının yanında esnafımıza da bu konuda destek olduk. Hepimize düşen görev salgın tamamen bitinceye kadar alınan tedbirlere riayet etmektir. İnşallah bu tedbirlere harfiyen uyarak daha sağlıklı günlere kavuşacağız. El birliğiyle bu süreci aşacağız" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA