BÜYÜKŞEHİR’İN ŞOFÖRÜ HEMŞİREYİ GECE SOKAKTA BIRAKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’İN ŞOFÖRÜ HEMŞİREYİ GECE SOKAKTA BIRAKTI


 

Sağlık çalışanlarına ücretsiz olmasına rağmen gece saat 01.00’de Mersin Büyükşehir Belediye’si otobüsüne alınmayan ve sokakta saatlerce bekletilen hemşire Emine İrem Şensoy, isyan etti!

AYŞENUR ÖNAL

 

Mersin’de iddiaya göre; 29 Kasım 2020 tarihinde Pazar günü gece saat 23.00’da nöbetten çıkan ve sokağa çıkma yasağı olduğu için ulaşım aracı bulamayan Emine İrem Şensoy, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs şoförünün de araca almamasıyla saatlerce sokakta kaldı.

Erdemli’de yaşayan ve Mezitli’de bulunan bir özel hastanede hemşirelik yapan Şensoy, gece yarısı nöbetten çıkıp evine gidemedi! Sabah işe gelirken bindiği dolmuşta şoförün saat 23.00’a kadar sefer var demesine güvenen ve nöbetten çıktığında dolmuş bulamayan Şensoy, çareyi belediye otobüslerine binmekte aramıştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz ilan etmesine rağmen Şensoy, şoför tarafından otobüse alınmadı.

 

EVE GECE 4’DE GİTTİ!

Yaşadığı olayı anlatan Şensoy, “Otobüs beklerken saat zaten 1 olmuştu. Gelen otobüs 77 numaraydı. Ben bindim ama kartım olmadığını söyleyip hemşire kartımı gösterdim ama kartı göstermeme rağmen beni şoför beni otobüse almadı. Almamasının yanı sıra da çok kaba konuştu. Gerekirse para verebileceğimi söyledim ama yine de almadı. Mecburen inmek zorunda kaldım. Bu sırada saat 2’ye gelmişti. Ben durakta beklerken polisler geldi ve yardımcı olmak istediler ama Erdemli’ye bırakamadılar. Bana ‘112’yi ararsam belki yardımcı olurlar’  dediler. Bunun ardından ben de annesi polis olan arkadaşımı aradım. Beni aldı ve eve bıraktı. Eve gittiğimde saat 4’dü” sözlerine yer verdi.

Şoförün 1 kişiyi otobüse alarak işinden olmayacağını söyleyen Şensoy, “İnsanlık ve inisiyatif alınması gerekirdi. Mevzu kadın ya da sağlık çalışanı olmam değil. Parasını da vermek istedim ama üslubu çok kötüydü. Ben bir kadın olarak bu kadar olay yaşanırken böyle yapılmasını hata olarak görüyorum. İnsanları işe alırken sadece vasıflarına göre değil, karakterine göre de işe almalısınız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA