ÖLÜM KOL GEZİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖLÜM KOL GEZİYOR!


 

Mersin vaka artışı ile ülke sıralamasında yukarılara hızla yükselirken, yetersiz önlemlerle birlikte hastaneler dolup taştı. Tarsuslu bir ailenin de Covid-19’dan dolayı vefat etmesiyle Mersin’e korku iklimi hakim oldu.

HARİTA KIPKIRMIZI!!!

 

SERKAN TULTAK

 

Mersin’in vaka artışı yüzde yüze yakın iller arasında yer almasının ardından gözler Covid-19 haritasına döndü. Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında Mersin, kıpkırmızı bir tabloya dönerken, merkez ilçelerin neredeyse tamamını saran ve yüksek risk grubunu işaret eden kırmızı rengi, vatandaşı korkuttu.

 

 

BELEDİYELERDE DURUM İÇLER ACISI!

 

Sonses.Tv’de yer alan habere göre Mersin’in Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçeleri olan Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçe belediyelerinde çalışan görevliler ile Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ) çalışanlarında vaka artışlarının yaşandığı iddia edildi.

 

MEÜ TIP’TA DA DOLULUK ARTIYOR!

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, MEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doluluk oranlarının arttığını söyledi. Önlemlere harfiyen uyulması için çağrı yapan Çamsarı, “Başvuran vaka sayımızda ciddi artış gözlemliyoruz” dedi.

 

KORONA BİR AİLEYİ YOK ETTİ!

 

Tarsus’ta 15 gün içinde korona virüs (Covid-19) nedeniyle Karabulut ailesinden 4 kişi hayatını kaybetti. Anne Fadime Karabulut, oğul Murat Karabulut, abla Selda Karabulut ile MESKİ personeli olan Şehriban Karabulut Bircan da yaşamını yitirdi. Ayrıca Murat Karabulut’un 7 aylık hamile olan eşi Buket Karabulut ise 7 aylık bebeğini Covid-19’dan kaybetti.

 

MERSİN’E SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI MI GELİYOR?

 

Yüksek vaka artışlarının yaşanmasının ardından harekete geçen Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun; iki haftadır hafta sonları için 20.00 ila 10.00 arasında uygulanan sokağa çıkma yasağının hafta içi de dahil edilerek uygulanmaya başlanması gündemde. Ayrıca kritik şehirler içinde olan Mersin gibi vaka artışı yüksek şehirlere seyahat (giriş-çıkış) kısıtlaması da getirilebilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA