ŞEHİT TEKAĞAÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT TEKAĞAÇ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


 

Tarsus ilçesinde, zırhlı polis aracının şarampole devrildiği kazada şehit olan Polis Memuru Ömer Faruk Tekağaç düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi

Şehit Tekağaç için ilk tören Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde yapıldı. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bedri Dursun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile şehidin mesai arkadaşları katıldı.

İl Müftüsü Şaban Kondi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, defnedilmek üzere Anamur ilçesine gönderildi.

Şehit Polis Tekağaç için ikinci tören, Anamur ilçesi Karadere Mahallesi Camii'nde düzenlendi. Şehidimizin naaşı, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Karadere Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Vali Ali İhsan Su’nun şehidin ailesi ve yakınlarına taziyelerini sunduğu törene ayrıca; Emniyet Genel Müdür Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ile il ve ilçe protokolü üyeleri katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA