ÇEKİRGE BU DEFA SIÇRAYAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇEKİRGE BU DEFA SIÇRAYAMADI


 

ALİ ŞANLI

 

3’ncü ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu Şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Çarşambaspor deplasmanında rakibinden yediği tek golle Sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın ilk önemli atağını maçın hemen başında yapan İçel gol atamayınca öne geçme şansını kaçırdı. Oyunun kontrolünü eline geçiren ev sahibi Çarşambaspor maça ağırlığını koydu. İlk 45 dakikada gole çok yaklaşmasına rağmen gol bölgesinde beceriksiz olunca ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarı da da etkili oynayan Çarşamba kırmızı lacivertli ekibin kalesini ablukaya aldı. Sezonun ilk maçından 11. Haftaya kadar kötü futbol sergileyen İçel Çarşambaspor maçında da kötü futboluna devam etti. Rakip kaleye gitmekte zorlanan, organize atak yapamayan Mersin temsilcisi 74’ncü dakikada ev sahibinin atağını kesemeyince golü kalesinde gördü 1-0.  Haftalardır futbol şansı ile ilerleyen İçel idman Yurdu ligde böylece ilk mağlubiyetini alarak şampiyonluk yolunda çok değerli 3 puan kaybetti 1-0.

 

KARA PAZAR

Çarşambaspor maçı öncesi yaşananlar aslında bu maçın kötü geçeceğinin habercisi gibiydi. Hafta içi 2 futbolcu ve 2 personel olmak üzere 4 kişinin testlerinin pozitif çıkması ile başlayan kötü süreç İçel idman Yurdu’nun ilk mağlûbiyetini alması ile tavan yaptı. Kara pazar tam bittiği düşünüldüğü sıralarda hava alanında yolcuları transfer eden otobüsün kaza yapması ile İçel idman yurdunda 4 oyuncu hafif yaralandı. İçel kara pazarı sağlık açısından az hasarla atlatırken sportif açısından zor bir sürece girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA