AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIK KAMPI MERSİN’DE BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIK KAMPI MERSİN’DE BAŞLADI


 

Artistik Cimnastik genç ve büyük erkekler milli takımlarımız ’Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası’ son hazırlık kampına Mersin’de başladı.

Haber Merkezi

 

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2020 faaliyet programında yer alan ve 22 Kasım-04 Aralık tarihleri arası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Cimnastik Salonu'nda gerçekleştirilecek "Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası Genç ve Büyük Erkekler Milli Takım Hazırlık Kampı" Mersin'de başladı.

9 Büyük, 7 Genç 16 Sporcu, 6 Antrenör, 2 Masör ve 1 Fizyoterapist olmak üzere 25 kişilik kafile ile Mersin'de Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası için son hazırlık kampına başlayan Artistik Cimnastik Genç ve Büyük Erkekler Milli Takımlarımızda hedef, 09-20 Aralık tarihlerinde Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda madalyalar almak. 16 kişilik aday kadro ile Avrupa şampiyonası hazırlıklarına başlayan Artistik Cimnastik gençler ve büyükler milli takımlarımız, seçmeleri kamp döneminde yapılacak.

Artistik Cimnastik genç ve büyük erkekler milli takım kampını ziyaret ederek milli sporcularla sohbet eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Artistik Cimnastik genç ve büyük erkekler Milli Takımlarımızı ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnsan azim edince başaramayacağı hedef olmaz. Azmin ve inancın sonunda başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu kanıtlayan milli takım sporcularımızı şimdiden alacakları güzel sonuçlardan dolayı kutluyorum. Mersin'in ev sahipliğinde 21 ülkeden 88 kadın, 128 erkek toplam 216 sporcunun katılımıyla düzenlenecek olan 'Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda' ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek Bayrağımızı göndere çektireceklerine yürekten inanıyor ve başarılar diliyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA