TİY’DE HEDEF DEĞİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DE HEDEF DEĞİŞTİ


 

Yönetim krizi yaşanan Tarsus İdman Yurdu, kupa için yarın saat 14.30’da İstanbulspor ile karşılaşacak.

ALİ ŞANLI

 

Kongre kararı alan Tarsus İdman Yurdu, kupa maçına çıkıyor. Ligde umduğunu bulamayan Sarı Lacivertli ekip yarın saat 14.30’da İstanbulspor ile karşılaşacak. Ligde inişli çıkışlı grafik çizen Tarsus temsilcisinin şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olması, Play-Off hedefinden de şaşınca yönünü kupaya çevirdi. 4’ncü turda İstanbul’da İstanbulspor ile karşılaşacak lan Tarsus İdman Yurdu tek hedef turu geçmek. Tüm enerjisini kupaya verecek olan Tarsus temsilcisi bu maça günde tek idmanla hazırlandı.

 

ZORLU VİRAJ

Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından ligde zorlu viraja girecek olan Tarsus İdman Yurdu zorlu maçlar öncesi kampa girecek. Kongrede adaylığını koyması beklenen İş insanı Şahin Kırbıyık’ın masraflarını çekeceği Bolu kampı İstanbulspor maçının ardından başlayacak. Tarsus İdman Yurdu sırası ile 29 Kasım’da Karabükspor, 3 Aralık’ta evinde Turgutluspor ile oynadıktan sonra 9 Aralık’ta Etimesgutspor maçına çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA