PERİLERİN HEDEFİ ELAZIĞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLERİN HEDEFİ ELAZIĞ


 

Galibiyet serisini 5’ê çıkaran Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol’da hedef; Birevim Elazığ İl Özel İdare.

HEDİYE EROĞLU

 

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol’da bir ay önce yaşanan başantrenörlük değişimi meyvelerinin veriyor. Ceyhun Yıldızoğlu’ndan boşalan başantrenörlük koltuğuna oturan Olcay Orak’ın başarısı camiayı da memnun etti.

Turuncu-Lacivertlilerin son olarak haftasonu evinde Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 86-67 yenerek galibiyet serisini 5’e çıkarması Başantröner Olcay Orak’ı da memnun etti.

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Orak, bu galibiyetle, üstü üste 5’inci galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

“RAKİP ELAZIĞ”

Orak açıklamasında şunları söyledi; “Maça savunma anlamında istediğimiz şekilde başladık. Maçın geneline baktığımız da her periyotta bir sayıyla da olsa beş sayıyla da olsa üç sayıyla da olsa öndeyiz. Toplam ribauntlarda büyük bir fark yakaladık. Yirmi hücum ribaundu ve 28 asist sonucun belirlemesinde önemli etken oldu. Özellikle benchten gelen oyuncuların oyuna katkısıyla maçı hemen hemen tamamında kontrol bizim elimizdeydi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor iyi kurtulmuş bir takım ancak pandemiden dolayı iptal edilen maçlar onlarda ritim eksikliğine yol açtı. Biz sertliğimiz ile onların ritim eksikliğini kullanmak istedik ve bunda başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu sertlikte oynamaya devam edip Birevim Elazığ İl Özel İdare maçını da kazanmak istiyoruz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA