TARSUS TÜFEKLE YARALANAN KÖPEK İÇİN SEFERBER OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS TÜFEKLE YARALANAN KÖPEK İÇİN SEFERBER OLDU


 

Tarsus Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, Kenzin Mahallesinde akşam saatlerinde bir köpeğin tüfekle yaralandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Haber Merkezi

Kısa süre içinde Kenzin Mahallesi'ne giden Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon ekipleri, Kenzin Mahallesinde tüfekle yaralanan köpeğe ulaşmak için arama çalışması başlattı.

Kenzin Mahallesi'nde yaşayan iki hayvansever gencin eşliğinde yaralı köpeği bulmak için yoğun çalışma yürüten ekipler, köşe bucak demeden yaptıkları arama neticesinde acı içinde kıvranan ve korkudan bir evin giriş kısmına sığınan Paşa isimli köpeğe ulaşmayı başardı.

Acil müdahalede bulunmak ve tedavisini yapmak üzere Geçici Hayvan Bakım Evine nakledilen Paşa isimli köpek, Veteriner Hekim Mehmet Demir tarafından muayene edildi. Köpeğin vücudunun çeşitli yerlerinde saçma yaraları tespit eden Demir, Paşa’yı eski sağlığına kavuşturmak üzere tedavi altına aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA