AKDENİZ BELEDİYESİ, SİZİ ‘DOĞAYA’ ÇAĞIRIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BELEDİYESİ, SİZİ ‘DOĞAYA’ ÇAĞIRIYOR


 

Akdeniz Belediyesi ile Zirve Dağcılık Kulübü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol sayesinde isteyen her yaş ve kesimden vatandaş; dağ yürüyüşleri, dağ bisikleti, tırmanışlar ve çeşitli sportif etkinliklere katılma fırsatı bulacak.

Haber Merkezi

 

Binlerce çocuk ve genci futbol, basketbol, voleybol, tenis ve Uzakdoğu savunma sanatları gibi sporun hemen her dalıyla buluşturan, ilçede her mahalleye spor tesisi ve sahalar kazandıran Akdeniz Belediyesi, bu kez de doğaseverleri, dağ ve doğa yürüyüşleri, dağ bisikleti, tırmanışlar ve çeşitli etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Zirve Dağcılık Kulübü arasında imzalanan işbirliği protokolü ile öncelikli olarak başarılı ancak dezavantajı durumdaki çocuk ve gençlerin doğa ile buluşturulması hedefleniyor. Bu işbirliğinde ayrıca, Akdeniz ilçe sınırları içinde yaşayan ve dileyen her yaş ve kesimden vatandaş da doğa ile buluşabilecek ve doğal güzelliklerin ve zenginliklerin farkına varmaları sağlanacak.

İmzalanan protokol kapsamında; temiz hava ve bol oksijen ile buluşarak daha sağlıklı ve zinde bir yaşam sürdürmek, insanlar arasındaki iletişim ve ilişkileri geliştirip güçlendirmek, özellikle de insanlara doğa sevgisini aşılamak amacıyla doğa yürüyüşleri, tırmanışlar, kamp, festivaller ile çeşitli sosyal etkinlikler yapılması planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Nazım ÖZBEK - Tarih : 22/11/2020 - 17:10:02
    Akdeniz Belediyesinin bu etkinliği çok güzel. Bu etkinliklerden nasıl haberdar olabilir, nasıl katılabilirim? Teşekkürler.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA