“KENDİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ KORUYALIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KENDİMİZİ VE SEVDİKLERİMİZİ KORUYALIM”


 

Tarsus Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı ile koronavirüs konusunda “Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım” çağrısıyla farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

Mersin Valiliği öncülüğünde,  İl Jandarma Komutanlığı,  Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi Koronavirüs’ten salgın hastalıktan korunma tedbirleri kapsamında vatandaşları maske kullanımına teşvik etmek amacıyla farkındalık çalışması yaptı.

Her geçen gün etkisini arttıran Covid-19 konusunda vatandaşları tedbirli olmaya yönlendirmek ve özellik maske takma ile birlikte hijyenik şartlara uygun hareket etmeye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen farkındalık çalışması, Jandarma uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyesi tarafından hazırlatılan maske, el dezenfektanı, kolonya, hijyen kiti, uyarıcı broşürler, baskılı tişörtler ve çocuklara yönelik boyama kitapları ve balonlar dağıtıldı.

Sürücülerin araçların da dezenfeksiyon işleminden geçirildiği farkındalık çalışmasına katılan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Mehmet Büyükhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, İl Jandarma Trafik Müdürü Jandarma Kıdemli  Başçavuş Ramazan Üstüner, sürücüleri maske takmaya, sosyal mesafelere dikkat etmeye ve hijyenik koşullara uygun hareket etmeye davet ederek “Kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım!” şeklinde istekte bulundular.

Farkındalık çalışmasında konuşan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a pandemi sürecindeki duyarlığından ve gerek Kaymakamlık gerekse diğer devlet kurumlarının çalışmalarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA