VALİ SU’DAN GÜLNAR’A ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU’DAN GÜLNAR’A ZİYARET


 

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkçıoğlu ile birlikte Gülnar ilçede bir takım ziyarette bulundular.

Haber Merkezi

Gülnar ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Ali İhsan Su, kaymakamlık binası önündeki karşılamanın ardından makama geçerek, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ve Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar ile bir araya geldi.

Kaymakamlık ziyaretinin akabinde Gülnar Belediye Başkanlığı’na da bir ziyaret gerçekleştiren Vali Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Gülnar Belediyesi olarak yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yapılması gereken çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ünüvar, Sarı Keçili Yörüklerinin bulunduğu fotoğrafı Vali Ali İhsan Su’ya takdim ederek, ilçeye gerçekleştirmiş olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

İlçe temasları kapsamında Vali Ali İhsan Su, Gülnar ilçesinin tarihe tanıklık etmiş olan restorasyon çalışmaları tamamlanan Meydancık Kalesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Meydancık Kalesinin turizme kazandırılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA