İLK YARIDA 1 GOL VAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARIDA 1 GOL VAR!


 

İçel İdman Yurdu ile Arhavi maçında ilk yarı geride kalırken, sahadan bir gol sesi yükseldi!

ALİ ŞANLI

 

TFF 3.lig 3. Gurupta oynan hafta içi maçında İçel İdman Yurdu ile Arhavi karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikanın geride kaldığı maçtan bir gol sesi geldi.

Konuk takım Arhavi bu maça 14 günlük karantinadan çıkıp maça gelmesi İçel adına kolay maç geçmesi bekleniyordu. Ancak kırmızı lacivertli ekip 43. Dakikaya kadar bir kaç cılız atak dışında rakip kaleye gidemedi. Maçın en tehlikeli atağında İçel Hakkı tosun ile 43. Dakikada 1-0 öne geçti. Kimsenin beklemediği dakikada gelen gol ev sahibi İçel’in soyunma odasına 1-0 girmesini sağladı.

 

MAÇTAN NOTLAR

Pandemiden dolayı maçı 100 civarında taraftar localar dan takip etti. Protokol bir çok maçta olduğu gibi bu maçta da yerinde yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İçel’in hiç bir maçına gelmedi. Konuk takım Arhavi 2 haftadır maç ve idman yapmadan İçel karşısına çıktı. Covidden dolayı 14 günlük karantinadan çıkıp maça geldiler. İçel Arhavi maçı son kez taraftar huzurunda oynandı. Bundan sonraki maçlar salgının artması nedeni ile seyircisiz oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA