TARSUS’TA DİNAMİT PATLATILMASI SONUCU 6 KİŞİ YARALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA DİNAMİT PATLATILMASI SONUCU 6 KİŞİ YARALANDI


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde taş ocağında dinamit patlatılması sonucu eski muhtarın da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sucular Mahallesi'nde bulunan ve özel bir şirket tarafından işletilen taş ocağında dinamit patlatıldı. Patlamada taş ocağı yakınındaki özel mülkiyetinde zeytin hasadı yapan eski muhtar Murat Çolak ile ailesinin üzerine, savrulan kaya parçaları düştü. Zeytin topladıkları sırada meydana gelen patlama sonunda düşen kaya parçalarından başına aldığı darbe ile yaralanan Murat Çolak, Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan ailesinden 5 kişi ise tıbbi müdahale almadı.

Başına dikiş atılan muhtar ve ailesi taş ocağından şikayetçi olurken, dinamit patlatılmasıyla ilgili taş ocağının uyarı yapmadığını iddia etti. Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığına ifade veren Murat Çolak ve beş kişi, taş ocağından şikayetçi oldular.

Sucular Mahallesi eski muhtarı Murat Çolak, temmuz ayında taş ocağının üzüm ve zeytin ağaçlarına zarar verdiğini ve toz nedeniyle mahsullerini satamadığını iddia etmiş ve haberlere konu olmuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Evren - Tarih : 21/11/2020 - 00:18:13
    Kanuna aykırı ne varsa kapatın gitsin.. Bakalım bir daha yapacakmı..


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA