“MERSİN-TARSUS-ADANA ARASI TREN SEFERLERİNİ BAŞLATIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN-TARSUS-ADANA ARASI TREN SEFERLERİNİ BAŞLATIN”


 

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek TBMM Genel Kurulunda söz aldı. Pandemiden dolayı iptal edilen  Mersin-Adana arası tren seferlerinin tekrar başlaması gerektiğini dile getiren Şimşek Mersin-Adana arası gidiş-geliş yapmak zorunda olan vatandaşların  seyahatleri esnasında çok sıkıntı çektiğini vurguladı.

Milletvekili Şimşek konuşmasının devamında; “Mersin-Adana arası 70 kilometredir. Pandemiden dolayı Mersin-Adana arası tren seferleri geçtiğimiz Mart ayı itibarıyla iptal edilmiştir. Her gün, Mersin-Tarsus-Adana arasında binlerce insan işleri dolayısıyla gidiş-geliş yapmaktadırlar ve şu anda hemşehrilerim dolmuşlarla, özel araçlarla ya da otobüslerle seyahat etmek zorunda kalıyorlar. Pandemide dolmuşlarda daha çok sıkışıklık oluyor, daha çok hava kirliliği oluyor ve daha tehlikeli oluyor. Ben, buradan Ulaştırma Bakanına sesleniyorum: Türkiye'nin birçok yerinde tren seferleri devam ediyor. Sekiz aydır  Adanalı, Mersinli, Tarsuslu hemşehrilerimiz büyük zorluklar yaşıyorlar. Ben, Adana-Mersin arası tren seferlerinin ivedi olarak başlatılmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA