RAKİP SERİK BELEDİYESPOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RAKİP SERİK BELEDİYESPOR


 

TFF 2’ncilik Kırmızı Gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, bugün ‘olmak ya da olmamak’ maçına çıkıyor.

OLMAK YA DA

OLMAMAK!

ALİ ŞANLI

Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları nedeni ile lider Eyüpspor’un 13 puan gerisine düşen Sarı Lacivertli ekip, play-off şansını da kaybetmemek için kritik Serik Belediyespor maçına çıkacak. Tarsus İdman Yurdu play-off oynayabilmesi için ilk 6 içinde yer alması gerekiyor. 6’ncı sıradaki Etimesgut Belediyespor’un 16 puanı bulunuyor. 11’nci sırada yer alan Tarsus İdman Yurdu’nun ise 12 puanı var.

Bu şartlarda sahaya çıkacak olan Tarsus ekibi bugün saat 13.00’da Serik Belediyespor’u konuk edecek. 6 puan değerindeki maça Tarsus İdman Yurdu’nun tam kadro sahaya çıkması bekleniyor. 

 

VİRÜS YÖNETİME SIÇRADI

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu’nda yeni tip Covid-19 şoku devam ediyor. Kulüp Başkanı Serhat Servet Dövenci’nin ardından, Kulüp Yönetim Kurulu üyesi Dr. Musa Atay’ın yaptırmış olduğu Covid -19 test sonucu da pozitif çıktı. Atay doktorlar tarafından evde gözetim altına alınırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA