BU FUTBOLLA OLMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU FUTBOLLA OLMAZ!


 

Oynadığı futbol ile işi zor olan İçel İdman Yurdu, kent spor camiasını endişelendiriyor!

ALİ ŞANLI

 

İçel İdman Yurdu son oynadığı 3 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. Ziraat Türkiye Kupasında Tarsus İdman Yurdu’na elenen, hafta içi oynanan lig maçında da ligde galibiyeti olmayan Cizrespor ile 0-0 berabere kalarak liderlikten olan İçel ekibinde işler iyi gitmiyor.

Hafta sonu ise ligde 9’ncu maçına çıkan İçel İdman Yurdu yine 3 puan alamadı. Lig maçında Çatalcaspor’a konuk olan Kırmızı Lacivertli ekip, bu maçta da galibiyet hasretine son veremedi: 1-1 berabere kaldı.  Ligin ilk haftasından itibaren sergilediği futbol sürekli tartışılan İçel İdman Yurdu’nun futbolu şampiyonluk kupasını kaldırmaya yetmeyeceği spor kamuoyunun ortak fikri olarak tartışılmaya devam ediyor.

3’ncü Lig 3’ncü gurupta Somaspor bir maçı eksik 20 puan ile liderlik koltuğuna kurulurken İçel İdman Yurdu bir maç fazlası ile 19 puan ile 2’nci sırada yer aldı. Karşıyaka’nın bir maç eksiği bulunuyor. Karşıyaka 18 puanı var.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA