‘YERELDEN EVRENSELE’ GALASI YAPILACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘YERELDEN EVRENSELE’ GALASI YAPILACAK


 

Mersin Devlet Opera ve Balesi 19 Kasım Perşembe saat 20:00’de Prömiyerini, 21 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’da Galasını gerçekleştireceği “Yerelden Evrensele” eseri ile sanatseverlere akıllardan çıkmayacak bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi

Mozart’tan Adnan Saygun’a , Beethoven’dan Neşet Ertaş’a müzik dehalarının eserlerinin yer alacağı gece türküler ve aryalarla farklı bir müzik ziyafetine dönüşecek.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Solistleri, Orkestrası, Balesi ve Korosunun birlikte sahneleyeceği eserin Orkestra Şefliğini Murat Cem ORHAN, Rejisörlüğünü Volkan Ersoy’un yaptığı eserin, Rejisör Yardımcılığını ise Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanat Yönetmeni ve Müdür V. Serbülent Biçer üstleniyor.

Solist Sanatçılar Saliha Aktaş, Nihan Çetin Aydın, Bülent Bezdüz, Faik Mansuroğlu, Hasan Berk’in seslendireceği eserlerden bazıları: Yemen Türküsü, Kesik Çayır, Padişahlar Katlime Ferman Eylese. Carmen Operası, Romeo ve Juliet Operasından da kesitlerin yer alacağı bu büyülü evrensel konser Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleştirilecektir.

Biletleri biletinial.com ve sanat cepte uygulaması ile temin edilebilecektir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA