BU FUTBOLLA İŞİ ZOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU FUTBOLLA İŞİ ZOR


 

Son oynadığı 3 resmi karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen İçel İdman Yurdu, Çatalcaspor’la oynadığı maçta da 1-1 berabere kaldı.

ALİ ŞANLI

 

İçel İdman Yurdu son oynadığı 3 resmi karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi. 3’ncü Lig 3’ncü gurupta hafta sonu oynanan maçta Kırmızı Lacivertli ekip Çatalcaspor’a konuk oldu 90 dakika başladığı gibi bitti 0-0.

Ziraat Türkiye Kupasında Tarsus İdman Yurdu’na elenen, ligin zayıf ekiplerinden Cizrespor iel 0-0 berabere kalan İçel İdman Yurdu son lig maçında Çatalcaspor’la da 0-0 berabere kalınca zirve yarışında büyük yara aldı.

Çatalcaspor deplasmanın da maça düşük tempoda başlayan Mersin ekibi rakip kale önünde çoğunluğu bir türlü saplayamadı. Yavaş ve çok yan top yapan Kırmızı Lacivertli ekip ender yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Ev sahibi Çatalcaspor daha organize atak geliştirerek İçel İdman yurdu’na göre daha derli toplu görüntü çizdi.

İlk yarı her iki takımda yakaladıkları gol pozisyonlarını cömertçe harcadığı için ilk yarı gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı.İkinci yarıya göre biraz daha hareketli olan Mersin temsilcisi 57’nci dakikada 1-0 öne geçti. Atılan golün ardından İçel daha çok skoru korumaya dönük futbolu tercih edince kalesinde tehlikeli pozisyonlar vermeye başladı.

Ev sahibinin tehlikeli geldiği dakikalarda kalesini iyi savunamayan İçel İdman yurdu topu kalesinde gördü 1-1. Ev sahibi öne geçmek için baskısını artırırken Kırmızı Lacivertli ekip uzun toplarla gol aradı. Çatalcaspor ise çok adamla İçel’in üstüne giderek biran önce öne geçmeye çalışsa da topu ağlarla buluşturamadı. Her iki takımda gol atmayı beceremeyince maç 1-1’lik skorla tamamlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA