TEDAVİSİNİN ARDINDAN SALINAN ATMACAYA KARGALAR SALDIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEDAVİSİNİN ARDINDAN SALINAN ATMACAYA KARGALAR SALDIRDI


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde duvara çarparak yaralanan atmaca tedavisinin andından kendisini bulan belediye çalışanı tarafından yeniden doğaya salındı. Özgürlüğe kanat çırpan atmaca bu kez de kargaların saldırısına uğradı. Atmaca, kargaların saldırısından bir apartmanın çatısına sığınarak kurtuld

Erdemli ilçe sahilinde avına süzülen atmaca bir kafenin duvarına çarparak yaralandı. Erdemli Belediyesi park bahçeler müdürlüğünde görevli Sinan Yıldız olayı fark etti. Yıldız belediye veterinerine götürdüğü kuşun tedavisinin yapılmasını sağladı. Atmacaya bir süre kendisi de baktı.

Atmacanın doğaya salınması esnasında konuşan Sinan Yıldız, "Yaklaşık bir hafta önce, park bahçeler müdürlüğü çalışması esnasında sahil dolgu alanında atmacanın bir kafe duvarına çarparak yaralandığını gördük. Uçmakta sıkıntı yaşıyordu. Park bahçe müdürlüğümüze ait çiçek seramızda veteriner hekim kontrolünde tedavisi bir hafta sürdü. Tedavinin ardından atmacamızı bugün tekrardan doğayla buluşturuyoruz" dedi.

Veteriner onayını alan Yıldız, sağlığına kavuşan kuşu yeniden doğaya saldı. Kuş ise bir süre havada süzüldükten sonra karga sürüsünün saldırısına uğradı. Gökyüzünde yaşanan kovalamacanın ardından atmaca bir binanın çatısına sığınarak kurtuldu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA