CHP’DE İSTİFA DEPREMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DE İSTİFA DEPREMİ


 

CHP’de 2 dönem ilçe başkanlığı, 5 dönem ilçe sekreterliği, 2 dönem il genel meclis adaylığı yapan Orhan Temir istifa etti.

Haber Merkezi

 

Orhan Temir istifa gerekçesi olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adil Akay’ı gösteriyor. Temir konu ile ilgili şunları söyledi: “istifa gerekçemiz başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Adil Aktay’dır. Seçilmiş yönetimi görevden aldılar. Ve karşımıza seçim kaybetmiş kişiyi kayyum olarak atamalarıdır.”

Temir kendisi ile birlikte 3 eski ilçe başkanının da  istifa ettiğini belirtti. İlçe Başkanı Ahmet Eryılmaz, eski Çamlıyayla Belediye Meclisi Üyesi ve eski Çamlıyayla İlçe Başkanı Kasım Köroğlu’nun istifa ettiğini açıkladı.Temir, “bizimle birlikte 25 kişi daha istifa etti. Görevlerinden ayrıldı. Bu durum Tarsus!a da yansıyor. Bizim uğradığımız haksızlıktan dolayı Tarsus’taki Sezai Şahin, Mersin’de Turan Bozdoğan’da istifa etti ve bu böyle gidiyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA