MORALLER BOZUK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MORALLER BOZUK


 

Ligde ve kupada son oynadığı maçları kaybeden İçel İdman Yurdu’nda moraller bozuk. İlk olarak Ziraat Türkiye Kupasında Tarsus İdman Yurdu’na elenen, lig maçında ise ligin zayıf ekiplerinden Cizrespor ile evinde 0-0 berabere kalan Kırmızı Lacivertli ekip de, yüzler gülmüyor. Pazar günü deplasman da ligin güçlü ekiplerinden olan Çatalcaspor ile karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu’nda idmanlar tatsız tuzsuz.

ALİ ŞANLI

Ligin güçsüz ekibi ligde henüz galibiyeti olmayan, en çok gol yiyen ekiplerden biri olan Cizrespor’a gol atamadan 90 dakika tamamlanması başta yönetim ve taraftarını çok üzdü. Moralsiz bir şekilde Çatalcaspor maçına hazırlanan Mersin temsilcisi zirveden kopmamak için bu maçtan mutlaka puanla çıkmak isteyecek. İçel İdman yurdu Lider Somaspor’un 2 puan gerisinde 18 puanı bulunuyor. Çatalcaspor 1 maçı eksik 16 puan ile 4’ncü sırada yer alıyor. Çatalcaspor İçel İdman Yurdu maçı Pazar günü saat 13.00’da oynanacak.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Bu arada 3 Kasım’da sessiz sedasız yapılan genel kurulun ardından yönetimde görev dağılımı yapıldı. Kulüp Başkanı Metin Saltık yerini korurken ilk defa yönetime giren Akgün Lülü Futbol Şubesi ve Alt yapı sorumlusu oldu, Başkanın kardeşi Ümit Saltık’ta Futbol Şubesi VE Alt yapıdan sorumlu yönetici olarak dikkatleri çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA