GIDA TOPTANCILARI KENDİLERİNE ÖZEL KAPI İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GIDA TOPTANCILARI KENDİLERİNE ÖZEL KAPI İSTİYOR


 

Haber Merkezi

 

Mersin Toptancı ve Meyve Sebze Hal Kompleksi’nde faaliyet gösteren gıda toptancıları, daha etkin çalışabilmek adına bulundukları bölümü meyve sebze halinden ayıracak yeni bir kapı talep ediyor. Meyve sebze halinin de gıda toptancılarının da aynı girişi kullandığını anlatan sektör temsilcileri, çoğu kez bu bölgenin tamamının hal olarak algılanması ve gıda toptancılarının yerinin kolaylıkla bulunamamasından şikayetçi. ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Gıda Toptancıları Bölümü Girişi’ yazılı bir tabela ile birlikte yeni bir giriş yapılması halinde iş hacimlerinin de artacağı görüşünde birleşen sektör temsilcileri, bu şekilde daha çok firmanın burayı tercih edeceğini ve istihdamın da artacağı düşüncesinde.

Tek bir kapının kullanılması ve araç trafiğinin çok artması nedeniyle hareket kabiliyetinin sınırlandığını kaydeden sektör temsilcileri, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden bu konuda destek beklediklerini vurguluyor. Mevcut durumda 168 işletmenin 100’e yakınının gıda toptancıları bölümünde hizmet verdiğini belirten sektör temsilcileri, 1000’in üzerinde kişiye istihdam sağladıklarını vurguluyor. Yangın, sel gibi olası bir sıkıntıda destek birimlerin kapıdaki yoğunluk nedeniyle içeriye ulaşmakta zorlanmasını ise ayrı bir sıkıntı olarak gösteren toptancılar, ticaret merkezlerinin rahatlatılıp güçlendirilmesini talep ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA