MUT’UN ORMAN GELİRİ ARTACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT’UN ORMAN GELİRİ ARTACAK


 

Mut’ta vatandaşların orman gelirinin arttırılması amacıyla belirlenen araziler “Gelir Getirici Tür Sertifika” töreni ile hak sahiplerine teslim edildi.

Haber Merkezi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Mut Orman İşletme Müdürlüğü Alahan Orman İşletme Şefliği sınırları içerisinde Mut Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliği tarafından yöre halkının kazançlarını artırmak gayesiyle ‘Gelir Getirici Tür Projesi’ kapsamında yapılan 185,0 hektar, Alahan Menengiç Rehabilitasyon Proje Sahasının  Geçimli Mahallesinde tamamlanan 70 hektarlık kısmı vatandaşlara dağıtılarak sertifikaları verildi.

Sertifika ve fidan dağıtım törenine katılan Ak Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yaptığımız çalışmalardan bahsederek, devletin her zaman vatandaşın yanında ve destek olduğunu, bundan sonra da hep destek olacağını ifade etti.

Mut Orman İşletme Müdürü Necati Kulak da, vatandaşlara hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarını ve dağıtılan gelir getirici tür sahalarının hayırlı olmasını diledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA