DEVA’NIN MERSİN İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA’NIN MERSİN İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU


 

DEVA Partisi Mersin İl Yönetim Kurulu Mersin halkına tanıtıldı. Pandemiye rağmen Türkiye’de ilk defa böyle hızlı bir teşkilatlanmanın ilk defa olduğuna dikkat çeken DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlu, kötülüklere tahammülleri kalmadığı için bu başarıyı elde ettiklerini söyledi.

AYŞENUR ÖNAL

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Mersin İl Yönetim Kurulu tanıtımı yapıldı. Gülnar, Silifke, Erdemli ve Tarsus ilçelerinin ilçe başkanlarının da tanıtıldığı toplantıda, Yenişehir ve Mezitli’nin ilerleyen süreçlerde açıklanacağı duyuruldu.

Toplantıda konuşma yapan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlun, “Mersin’de eğitim almış ve Türkiye’de Deva Partisi ile siyasete girmiş birisi olarak Mersin’in sorunlarını bildiğimizi ve bu sorunlara çözüm ilgili çalışmalara yaptığımızı aktarmak istiyorum. Bugün ile birlikte kuruluşumuzun 8’inci ayına girmiş bulunuyoruz. 8 ayımız pandemi ile geçti. Partimizin kurulduğu gün ne hikmetse ilk pandemi vakasının da açıklandığı gün oldu. Şu an verilere dönüp baktığımızda aslında Türkiye’de Ocak ve Şubat ayında da Korona vakalarının görüldüğüne dair bilgiler var. Sonrasında 4 aylık bir sokağa çıkma yasağı olan günlerden geçtik, şu anda sadece 4 aylık çalışma ile geçirdik.

 

“ARTIK KÖTÜLÜKLERE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK!”

8 aylık sürede çok ciddi çalışmalar yaptık. Bu sadece bizim başarımız değil, ülkemizin de bir başarısı. Tolstoy’un çok sevdiğim bir sözü var ‘Kötüler kendilerine tahammül edildiklerinde daha çok azarlar’ diyor. Biz 9 Mart 2020 tarihinde artık kötülüklere tahammül edemediğimizi ve bununla ilgili çalışma başlattığımızı duyurduk halkımıza. Pandemi ile geçen 8 ayda halkımızdan da çok büyük destek aldı. Türkiye’deki en hızlı teşkilatlanma sürecini yaşadık. Sadece bizim başarımız değil, Türk halkının da artık kötülüklere tahammülünün olmadığını gösteriyor” dedi.

 

“MERSİN KÜÇÜK TÜRKİYE”

Yönetim Kurulu isimleri açıklamadan önce açıklama yapan DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkçimenoğlu ise, “Mersin küçük Türkiye biliyorsunuz. Burada her şey var. Hem meslekleri bir araya getirmemiz gerekiyor, hem Mersin’de herkes yaşıyor, herkese ev sahipliği yapan bir kent. Biz gerekli hassasiyeti gösterdik ve bu konuda aramıza katılan yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülke siyasi olarak zor bir süreçten geçiyor. Genel başkanımızı sokakta çeviren 16 yaşındaki çocuk bile özgürlük ve adaletten bahsediyor. Tabi böyle bir süreçte elini taşın altına koyan değerli yönetim kururlu üyesi arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu süreçte ‘Ben biraz daha bekleyeyim, ben biraz daha olmayayım’ denilen bir süreçte çocuklarının istikballerini kendi özgürlüklerini düşünerek bu yapının içine girdiler” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA