RAKİP POZİTİF ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RAKİP POZİTİF ÇIKTI


 

ALİ ŞANLI

 

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nun ligin 2’nci haftasında deplasmanda karşılaştığı Ispartaspor'da aralarında futbolcular ve teknik heyetin de dahil olduğu 18 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Isparta ekibinin testlerinin pozitif çıkması kulübü şoka soktu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Kulüp Başkanı Atakan Yazgan yaptığı açıklamada, “Üzülerek belirtmeliyim ki futbolcularımız ve teknik heyetimiz dahil 18 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bütün ekip kontrollü bir şekilde karantinaya alındı. Yaz sezonundan bu yana oldukça dikkatli ve tedbirli davranıyorduk. Ne yazık ki ekibimiz bu bela ile karşı karşıya kaldı. Yetkililerimizin desteğiyle gerekli bütün tedbirleri aldık. İnşallah teknik heyetimiz ve futbolcularımız kısa sürede sağlığına kavuşacaklardır. Bütün halkımızı bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyorum" dedi.

Öte yandan 12 Kasım 2020 tarihinde evinde Cizrespor ile karşılaşacak olan İçel idman Yurdu’nda bu gelişme ışığında nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA