10 SANİYEDE 55 BİN TL ÇALDILAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

10 SANİYEDE 55 BİN TL ÇALDILAR!


 

Denizli ve Bolu’da kendilerini hakim savcı olarak tanıtarak telefon dolandırıcılığı yaptıkları iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin, Mersin’de 23 Ekim’de bir araçtan 55 bin lira parayı 10 saniyede çalma anlarının güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre şüpheliler H.Ç. (34), A.G. (40) Mersin'in Erdemli ilçesinde bankadan çıkan M.T. adlı vatandaşı takibe aldı. Şüpheliler, M.T. adlı vatandaşın park halindeki otomobilinin lastiklerini patlattı. Her şeyden habersiz olan M.T. arkadaşıyla birlikte otomobilinin lastiklerini değiştirmeye başladı. Otomobil sahibi ve arkadaşının lastikleri değiştirdiği esnada ise H.Ç. aracın sağ ön kapısını açıp torpido gözündeki 55 bin lirayı 10 saniye içinde elindeki poşete koyup olay yerinden hızla uzaklaştı. Şüphelilerden A.G. ise iddiaya göre kameranın açısında olmayan bir noktada arkadaşına gözcülük yaptı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Erdemli polisi şüphelilerin kimlik tespitini yaparak, yakalanmaları için çalışma başlattı.

Denizli ve Bolu'da telefon dolandırıcılarına yönelik Jandarma tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 şüphelinin içinde yer alan H.Ç. ve A.G.'nin aynı zamanda Mersin'deki otomobilden hırsızlık olayının failleri olduğu da tespit edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.Ç. ile A.G çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA