YENİ BİR BAŞLANGIÇ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ BİR BAŞLANGIÇ!


 

Mersin’de 2014’te kurulan Atagüçspor Kulübü, yeni bir başlangıç ile yoluna devam ediyor!

ALİ ŞANLI

 

Atagüçspor Kulübü 2014’te kurulan bir futbol Kulübü. Uzun zamandır 1’nci Amatör Ligde mücadele eden Atagüç, el değiştirerek yeni spor adamları elinde farklı bir yol izleyecek.

Uzun yılardır amatör liglerde boy gösteren Kadir Bitmez ve Eyüp Göktepe Atagüç’ü alarak, çok kısa süre içinde Mersin’de hatırı sayılır bir kulüp kurmak için kolları sıvadılar.

 

HEDEF; YETİŞTİRİCİ KULÜP OLACAK

Yarışmacı kulüpten çok yetiştirici kulüp olmayı hedefleyen Atagüç, alt yapıya önem vererek, yeni yetenekleri futbol piyasasına çıkaracak. Alt liglerde birçok kategoride maçlara çıkacak olan Atagüç Futbol Kulübünün 1’nci Başkanı Kadir Bitmez üstleniyor.

Bitmez, yaptığı açıklamada “Biz bu kulübü alırken Mersin çocuklarını düşündük. Bir çok gencimiz yeteneklerini sergileyecek ya kulüp ya da fırsat bulamıyor. Biz elimizden geldiği kadar Mersin’li genç oyunculara fırsat vereceğiz ve alt yapımızdan yetişen çocuklarla maçlara çıkacağız” dedi.

Kulübün 2’nci Başkan Eyüp Göktepe ise “Biz kesinlikle yarışmacı kulüp olmayacağız. Genç yetenekleri keşfedip ilk olarak Mersin futbol camiasına daha sonra da Türk futboluna sunacağız. Umarım bu yolda istediğimiz başarıya ulaşırız. Evet Pandemi var, bir çok aile çocuklarını futbol okullarına göndermekten çekiniyor. Bunda da haklılarda ama biz elimizden geldiği kadar çocuklarımızı koruyacağız. Pandemi kurallarına uygun insan sağlığını önemseyerek idmanlarımızı yapacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA