KAZANAN MERSİN OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAZANAN MERSİN OLDU!


 

Tarsus İdman Yurdu-İçel İdman Yurdu kupa maçı karşılaşmasında kazanan Mersin oldu.

ALİ ŞANLI

Ziraat Türkiye Kupası 3’ncü tur maçında Tarsus İdman Yurdu ile İçel İdman Yurdu, Tarsus Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasından gol yediği 20. Dakikaya kadar rakibiyle başa baş mücadele eden Kırmızı Lacivertli ekip, aradığı golü bulamayınca rakibine teslim oldu.

Sarı Lacivertli takım ise ilk yarı sahayı daha iyi kullandı. Organize ataklarla İçel kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretti. Maçın 20. Dakikasında kontra atak yiyen İçel İdman Yurdu 1-0 geriye düştü. Golün şokunu kısa sürede attan kırmızı lacivertliler 40. Dakikada topu direkten döndü. Dakikalar 45’i gösterdiğinde ev sahibi 2. Gölü bularak skoru 2-0 a getirdi. İlk tarı bu skorla bitti.

 

İÇEL PENALTIYI DEĞERLENDİREMEDİ

İkinci yarıya 2-0 geride başlayan İçel İdman Yurdu bütün riskleri alarak Tarsus kalesine yüklendi. Neredeyse her atak gol pozisyonu kıvamında olunca maç hareketlilik kazandı. Tenis maçına dönen maçta Kırmızı Lacivertli ekip 75’te Ozan’ın golü ile farkı 1”e indirdi 2-1 . Golden sonra da baskısını artıran İçel rakip kalede gol pozisyonu üretirken kalesinde de rakibine gol fırsatı verdi.

Her iki takımında şuursuzca saldırdığı, defans güvenliğini bıraktığı dakikalar da maçın son dakikasında İçel penaltı kazandı. Maçı uzatma fırsatı yakalayan İçel idman Yurdu kazandığı penaltıyı Ozan ile değerlendiremedi. Topu kaleciye nişanlayan Ozan maçın kaderini belirledi. Uzama dakikasında gol bulan ev sahibi skoru 3-1 yaptı. Maçı 3-1 kaybeden İçel kupaya veda etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA