MERSİN’DE ARANAN 74 KİŞİ YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ARANAN 74 KİŞİ YAKALANDI


 

Mersin polisi, çeşitli suçlardan aranan 74 kişiyi yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 adrese düzenlediği operasyonda 153 litre sahte alkol ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirdi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Suç unsurlarının elde edilmesine yönelik yapılan çalışmada ise 5 ruhsatsız tabanca, 6 tüfek, 1 kurusıkı tabanca ve bu silahlara ait 79 adet fişek ele geçirildi. Ekipler, malzemelerle ilişkili olduğu belirlenen 8 şüpheliye adli işlem yaptı.

Uyuşturucu satıcılarına da nefes aldırmayan ekipler, yaptıkları çalışmalarda 59 gram esrar, 15 gram eroin, 13 gram bonzai, 5 gram metamfetamin, 4 adet hap, 0,5 gram kokain ile 364 şeffaf paket sarma tütün ele geçirdi.

İlçe genelinde meydana gelen hırsızlık olaylarını da aydınlatan ekipler, 10 açıktan, 5 evden, 4 otodan, 3 motosiklet ve 1 işyerinden hırsızlık olayı ile 1 güveni kötüye kullanma, 2 kasten yaralama, 1 cinsel saldırı olayını çözdü. Yapılan çalışmalarda ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 29 şahıstan 3'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise uyuşturucu uyarıcı madde ticareti, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, cinsel taciz, kaçakçılık, terör örgütü propagandası, hırsızlık ve parada sahtecilik suçlarından olmak üzere 74 şahıs yakalandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA