MTOSB’DEN İZMİR’E YARDIM TIRI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTOSB’DEN İZMİR’E YARDIM TIRI


 

Haber Merkezi

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım tırı, Valilik-AFAD Müdürlüğü koordinesinde İzmir’e gönderildi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Müteşebbis Heyet Üyeleri ve sanayicilerin katılımı ile temel ihtiyaç malzemeleri ve battaniyelerden oluşan yardım tırı dualar eşliğinde Valilik-AFAD Müdürlüğü koordinesinde İzmir’e uğurlandı.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, İzmir’de yaşanan depremin üzüntüsünü derinden hissettiklerini belirterek, “İzmir’de yaşanan deprem afetinin üzüntüsünü kalbimizde hissettik. Arama kurtarma ekiplerinin canla başla mücadelesine, saatler sonra gelen mucizelere şahit olduk. Milletimizin yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygusunun ne kadar güçlü olduğunu her zaman olduğu gibi yine gördük. Zor günlerde her zaman olduğu gibi bugün de yardıma koşmak herkesin görevidir. Bizler de MTOSB sanayicileri olarak İzmir’in yanındayız. Afetin yaralarını hep birlikte saracağız. Bu acı depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA