KATLİAM KURBANI KADINLAR YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KATLİAM KURBANI KADINLAR YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen Güleser Çınar ile annesi Nuran Altunay ve kız kardeşi Mislina Yılmaz’ın cenazeleri yan yana toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Murat Altunay ile kızı Damla ayakta durmakta zorlanırken birbirlerine sarıldılar.

İlçeye bağlı Yarbay Şemsettin Mahallesi'nde meydana gelen ve cinayet zanlısı Gültekin Çınar'ın (32) da intihar ettiği olayda hayatını kaybeden Güleser Çınar (24), annesi Nuran Altunay (41) ve kız kardeşi Mislina Yılmaz (21) kadının cenazelerin Adana Adli Tıp Kurumundan alınarak Şehir Mezarlığına getirildi. Burada kılınan ayrı ayrı cenaze namazlarının ardından cenazeleri Sucular Mahallesinde bulunan Tarsus Şehir Mezarlığına defnedildi.

Güleser Çınar 15 yaşındayken Gültekin Çınar’la evlendi. 9 yıllık evliliklerinde 3 çocukları dünyaya geldi. Son 1 yıldır şiddetli geçimsizlik yaşayan çift boşanmaya karar verdi. Boşanma aşamasında olduğu eşi Güleser Çınar'ın annesi Nuran Altunay'ın evine giden Gültekin Çınar, burada çıkan tartışmada, karısı ile birlikte kayınvalidesi Nuran Altunay ve baldızı Mislina Yılmaz'ı tabanca ile vurarak öldürmüş, zanlı daha sonra aynı silahla intihar etmişti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA