YIPRANAN MOBİLYALAR GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİNDE YENİLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YIPRANAN MOBİLYALAR GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİNDE YENİLENDİ


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her noktada eğitime desteğini sürdürüyor. Kreş açılmasından ilkokul çocuklarına süt dağıtımına, üniversite adayı öğrenciler için ücretsiz kurs hizmeti verilmesinden 4 yıllık fakültelerde okuyan öğrencilere maddi destek sağlanmasına kadar her aşamada eğitim yardımlarında bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Tarsus’ta bulunan Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu’nun yıpranan mobilyalarını, geri dönüşüm atölyesinde bakımdan geçirip, boyadı.

GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİNDE YAPILDI

Tarsus Yeşil Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yesevi İlk ve Orta Okul velilerinin, okulda kullanılan bazı mobilyaların çok yıprandığını ve bakımdan geçirilmesi talebini Büyükşehir ekiplerine iletmelerinin ardından çalışma başlatıldı.

Okulda bulunan ve oldukça yıpranan masa, kitaplık, sandalye, dolap, sehpa ve değişik mobilyalar, ekipler tarafından alınarak, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı olan Tarsus Gençlik Kampı’nda faaliyet gösteren geri dönüşüm atölyesine götürüldü.

Burada tek tek eksikleri giderilen eşyalar, bakımdan geçirildikten sonra boyandı. Bakım ve boyama işlemleri tamamlanan ve 23 parçadan oluşan eşyalar, Büyükşehir ekipleri tarafından okula teslim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA