ORMANCILARA SİLAH EĞİTİMİ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORMANCILARA SİLAH EĞİTİMİ VERİLDİ


 

Haber Merkezi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde, ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim verildi.

Mersin Polis Eğitim Merkezi (POMEM) Atış Poligonunda yapılan eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcıları Durmuş Bilal Akkuş ve Mehmet Fulin, Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Veysel Önen, orman işletme müdürleri,  şefler, mühendisler ve orman muhafaza memurları katıldı.

 Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, Orman Genel Müdürlüğünün emirleri doğrultusunda,     ormanların muhafazasında aktif görevli olan personele dağıtılan tabancalarla ilgili olarak bakım, emniyet ve atış konularında eğitim aldılar.

Mersin Polis Eğitim Merkezi tarafından iki aşamalı olarak hafta boyunca 178 kişiye verilecek eğitimler, teorik olarak tabancaların tanıtımı, tabancaların özellikleri, yasal mevzuat, tabanca sökme ve takma uygulamaları şeklinde verilip ardından, temel atış eğitimi yapılarak tamamlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA