PERİLER SERİ PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER SERİ PEŞİNDE


 

Antrenör değişikliği sonrası son iki maçını kazanan Çukurova Basketbol, Pazar günü oynayacağı İzmit maçında da galip gelerek seri yakalamak istiyor!

HEDİYE EROĞLU

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonunda 7. hafta, 31 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Zorlu ligde Mersin temsilcisi olarak mücadele veren Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyespor, seri yakalayarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Geride kalan 6 haftada 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile yoluna devam eden Periler, antrenör değişikliği sonrası yaşadığı başarıyı sürdürme peşinde.

Önceki hafta Çankaya Üniversitesi’ni ve geçen hafta da normal süresi 88-88 tamamlanan maçta, uzatma periyodu sonunda deplasmanda OGM Ormanspor'u 101-100 yenen Turuncu Lacivertliler, bu hafta 1 Kasım Pazar günü İzmit Belediyespor ile karşılaşacak.

PERİLERDEN 29 EKİM KUTLAMASI

Öte yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97’inci yılını kutlamayı da ihmal etmeyen Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyespor, FlyBasketball Academy’de sürdürdüğü antrenmanda Türk bayrağı açarak, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır! Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun!” mesajı verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA