AKKUYU İŞÇİLERİ İSYANDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU İŞÇİLERİ İSYANDA!


 

Doğa katliamlarının yanı sıra emek hırsızlığı ile gündemden düşmeyen Akkuyu Nükleer Santral’de işçiler yine maaşlar yatmadığı için yolu kapattı.

AYŞENUR ÖNAL

Doğa harikası Mersin’i cehenneme çeviren Akkuyu Nükleer Santral’de işçilerin isyanı sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda maaşlarını alamadıkları için eylem yapan Akkuyu işçileri yine aynı sebepten dolayı eylem yaptı. Akkuyu Nükleer Santral inşaatında çalışan işçiler ödenmeyen maaşları için eylem yaparak yine yol kapattı.

Şimdiden binlerce ağacın kesilmesine sebep olan doğayı katleden Akkuyu Nükleer Santrali’nde bir de inşaat işçilerinin hakları gasp ediliyor. Covid-19 pandemisinin başlamasıyla birçok konuda emekleri çalınan işçilerin bir de maaşlarının verilmemesi bardağı taşırmıştı. 18 Eylül’de muhasebe departmanının karantina olması bahanesi ile yatmayan maaşların ardından işçileri işçi servisleri ile yolu kapatmıştı. Olaydan 1 ay geçmesine rağmen yine maaşların verilmemesinden dolayı işçiler yine yolu kapattı. Mesai çıkışı yolu kapatan işçiler servislerin gitmesine izin vermedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA