USTALAR GEÇİDİ GÖZ KAMAŞTIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

USTALAR GEÇİDİ GÖZ KAMAŞTIRDI


 

Geleneksel Atatürk Bahar Futbol turnuvası Antalya’da yapıldı. 9’ncusu düzenlenen Masterler Futbol Turnuvası daha önceki yıllarda olduğu gibi büyük ilgi gördü. Futbolu yakın zamanda bırakmış, futboldan kopamayan insanların bir araya geldiği turnuvaların öncülüğünü yapan Yavuz Durumel, Haluk Sarıkçı, Şenol Kırsakal ,Cengiz Şanay ve Rıdvan Şirvani ekibi yine başarılı bir turnuva düzenleyerek alkışları aldılar.

ALİ ŞANLI

Yurt dışı ve yurt içinden toplamda 32 takımın katılım gösterdiği Atatürk Bahar Turnuvası her geçen gün büyüyerek bir çok ülkenin gündemine girmeyi başardı. Pandemi kurallarına uygun, insan sağlığını öncelik veren ekip bu alanda tek olduklarını bir kez daha gösterdi. Benzeri bir çok turnuva olmasına rağmen en çok ilgi gören Atatürk Bahar Turnuvası katılım olarak da en çok ilgi çeken turnuva oldu.

FUTBOL SADECE FUTBOL DEĞİLDİR

Tertip komitesi yaptığı açıklamada, “Biz bu turnuvayı sadece futbol olarak düşünmedik. Hemen hemen bir çok ilden gelen sporcular aileleri ile gelip yeni dostluklar ve birazda tatil yapmaları düşünülerek yapılmış bir turnuva. Bizim bu ailemiz her geçen gün büyüyor. Turnuvada sıralama ya da kupa almak bir çok zaman ikinci planda kalıyor. Bizim de amacımız buydu bunu başardığımız için tertip komitesi olarak çok mutluyuz.

Son yaptığımız turnuva büyük ilgi görmesi sponsorumuz Ahmet Akyüz’ün desteği ile 2021’in Nisan ayı içinde Atatürk Bahar Turnuvasını yapmayı planlıyoruz. Planlıyoruz diyoruz çünkü pandemi o dönem hangi boyutta olur, kısıtlama olur mu ön göremediğimiz için sadece Nisan ayı içinde yapılacağını net bir tarih veremediğimizi bilmenizi isteriz. Umarım Salgın belasından kurtulur bu büyük aile Nisan ayı için de tekrar bir araya geliriz” dediler.

AMAÇ BİR ARADA OLMAK

Her yıl turnuvaya katılarak bu alanda rekoru elinde bulunduran Mersin Karacailyas Veteranlar 9’ncusu düzenlenen etkinlikte başarılı bir dönem geçirdi. Gurup maçlarında oynadığı 3 karşılaşmanın 2’sini kazanan, 1’ni kaybeden, yarı finalde ise Kosava takımını yenmesine rağmen transfer yaptığı oyuncuyu esame listesine eklemeyi unutunca finalin kapısından döndü.

Her şeye rağmen başarılı bir turnuva geçiren Mersin ekibi turnuvanın en renkli takımı olarak da tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Kulüp Başkanı İlhami Serdar turnuvanın ardından kısa bir değerlendirme yaparak, neden her yıl turnuvaya katıldıklarını dile getirdi.

Serdar, “Aslında yurt içi ve yurt dışından bir çok turnuvadan teklif alıyoruz ancak bu ekip bu işi iyi yaptığı için ve imside güzel olduğu için Atatürk Bahar Turnuvası’na katılım gösteriyoruz. Bizim için galibiyet, kupa hep geri planda kalmıştır. Öncelikle bir araya gelip eğlenmek, keyif almak ve yeni arkadaşlar edinerek biraz da olsa stresten uzaklaşmak için katılım gösteriyoruz.

Başta değerli hocamız Mehmet Akyürek, Kaptanlarımız İsa Varlıklı, Şenol Kırsakal ve Fuat Tuğluoğlu’na teşekkür ediyorum. İşlerini, güçlerini ve ailelerini bırakarak bizimle Antalya’ya gelen futbolcu kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum. Sağlığımız el verdiği sürece bu ekiple her yere gideceğimiz elimizden geldiği kadar Kentimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

EN CENTİLEMEN SEÇİLDİ

Mersin Karacailyas Veteranların yaşlanmayan,vazgeçilmeyen, saha içi ve saha içi duruşu ile örnek olan takım kaptanı İsa Varlıklı geçen yıl saha içi ve saha dışında sergilediği tavırlarla en centilmen oyuncusu seçildi. Turnuva öncesi centilmenlik kupasını alan Kaptan İsa Varlıklı öncelikle bu kupatu takımım adına alıyorum. Onlar saha içinde ağresif olsalardı ve ya kamp yaptığımız otelde sorun çıkarsalardı ben bu kupayı alamazdım. Bütün arkadaşlarımı tek tek tebrik ederek bir sonraki turnuvada takım olarak en centilmen olmak için orada olacağız ifadelerini kullandı.

BİR PLAKTTE BİZE

Turnuvayı her yıl yakından takip eden Haberci ve Paskolik Gazetesi Muhabiri Ali Şanlı da unutulmadı. Bulunduğu takım ihtiyaç duyduğunda sahaya çıkan, maçları yakından takip eden Şanlı’ya da turnuvayı yakından takip ettiği ve basında yer almasını sağladığı için tertip komitesi tarafından plaket verildi.

AKYÜREK İLGİ GÖRDÜ

Uzun yıllardır Mersin Karacailyas Veteranların başında olan gecesini gündüzüne katan tecrübeli teknik adam Mehmet Akyürek de turnuvada saygı gören hocaların başında geldi. Bir çok takımın saygı gösterdiği kurt hoca kendi takımının maçları dışında diğer maçları da takip ederek futbol ile yaşaması taktir topladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA